Activitats

El primer acte que es va fer per a la presentació del Centre d'interpretació del paisatge va ser la inauguració de l'espai expositiu. En aquesta pàgina anireu trobant l'agenda d'activitats que anirem presentant en relació al paisatge.

L'Alcalde del Far d'Empordà, Jaume Arnall i la Consellera comarcal de Medi ambient Anna Palet varen ser dues de les intervencions a l'acte d'inauguració. Es va agrair la col·laboració de totes les persones que han treballat amb els tècnics de l'àrea de medi ambient del Consell Comarcal per a fer possible l'exposició i tota l'oferta pedagògica.

Jornades del paisatge 

del 2 a al 15 d'abril

El Far del paisatge ha col·laborat en les activitats de ls Jornades del Paisatge del Consell Comarcal de l'Alt Empordà. Dels dies 3 al 5 d'abril s'han fet visites escolars pilot al nostre centre per a valorar les activitats ofertes als alumnes de les diferents edats dels centres escolars. Els alumnes de la nostra escola del Far d'Empordà han estat els primers a provar-les. Un grup de l'INS Alexandre Deulofeu també ha fet l'activitat adaptada a secundària