Camins de paisatge

El municipi del Far d'Empordà és molt actiu pel que fa a l'organització de rutes i itineraris anuals per a conèixer els entorns del municipi. Queda palès als articles de la revista municipal FARUS, una publicació anual on es poden trobar les activitats del municipi, us recomanem consultar-la . Alguns dels itineraris que s'exposen als articles de la revista són:

Cal tenir en compte, també la recent publicació del llibre " El Far d'Empordà, patrimoni de l'aigua" escrit per Rosa Maria Moret i Norma Pérez que varen presentar el març de 2023 amb dues visites relacionades amb tots els elements presents al municipi i que es relacionen amb el cicle de l'àigua, la seva gestió i el paisatge que l'envolta. Descobrireu amb el llibre des dels recs, les basses, les fonts, també anomenades «ullals» en aquests pobles de la plana, els estanys, els rentadors.

Consulteu un dels articles de premsa que en dóna més informació.

Estem construint aquesta pàgina per poder-vos oferir les passejades per gaudir del nostre poble i el nostre entorn al mateix moment que coneixeu el paisatge de la comarca.